Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Turgut: Bandırma, devletten hak ettiği yatırımları alamıyor”

MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Turgut:  Bandırma, devletten hak ettiği yatırımları alamıyor”

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Bandırma Şube Başkanı İhsan Turgut, Bandırma, devletten hak ettiği yatırımları alamıyor” dedi.

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Bandırma Şube Başkanı İhsan Turgut, “Bandırma, devletten hak ettiği yatırımları alamıyor” dedi.
1963 yılında Malatya’nın Darende ilçesinde doğup, 1972 yılında geldikleri Bandırma’da kurdukları aile şirketiyle halı ve mobilya sektöründe hizmet verdiklerini, MÜSİAD Şube Başkanlığı görevinde ise 7 yıldır bulunduğunu belirten Turgut, şunları söyledi:
“1995 yılında kurulan derneğimizin şu anda 60 üyesi var. MÜSİAD olarak Bandırma’nın her sorunuyla yakından ilgileniyoruz. Kentimizin gelişmesi adına üstümüze düşen her görevi yerine getirmeye çaba harcıyoruz. Bu arada, Balıkesir’in ikinci üniversitesi olarak Bandırma’ya kurulacak üniversitenin de takipçisiyiz.”
Bandırma’ya yapılması düşünülen “Liseler Vadisi” konusuna Milli Eğitim Bakanlığı’nın sıcak bakmaması nedeniyle bu projenin askıya alındığını öğrendiklerini vurgulayan Turgut, 2015 yılında yapılacak milletvekilliği seçiminde aday olup olmayacağı şeklindeki soruyu da, “Eğer benden görev beklenirse Bandırma için elimden geleni yapmaya hazırım” yanıtını verdi.
MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı İhsan Turgut, Edincik’ten, Biga’ya dek tüm bölgenin sanayi yatırım alanı olacağına dikkati çekerken, “Elbette ki sanayileşmeye karşı değiliz ama bu konuda gereken önlemlerin alınması ve çevre dostu sanayinin gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Yurt dışına çıktığında ibadetini yapacağı cami bulmakta sıkıntı yaşadığına işaret eden Turgut, “Örneğin Gürcistan’da tek cami varken, 500 metrede bir kilise bulunuyor. En azından Türki Cumhuriyetlerimizde cami sayımız artırılmalıdır” dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı